200 g vareného (alebo pečeného kuracieho mäsa)
4 lyžice sterilizovaného hrášku
4 lyžice ochutenej majonézy
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Do mixéra dáme mäso nakrájané na kúsky
maslo
majonézu
soľ a korenie podľa chuti. Všetko spolu zmixujeme a vložíme do misky
pridáme sterilizovaný hrášok
zľahka premiešame. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.