600 g kuracej pečene
50 g údenej slaniny bez kože
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
80 g šampiňónov
3 - 4 polievkové lyžice kečupu
1 dl červeného vína
2 polievkové lyžice sekaných mandlí
Pečeň nakrájame na kocky. Do nadrobno pokrájanej roztopenej slaniny dáme najemno pokrájanú cibuľu
trocha opražíme
pridáme nakrájanú pečeň
lisovaný cesnak
mleté čierne korenie a smažíme do ružova. Pridáme pokrájané šampiňóny
kečup
víno a podusíme. Solíme až nakoniec! Na tanieroch posypeme sekanými mandľami (najprv ich však sparíme
ošúpeme
trocha opražíme a nasekáme). Podávame s varenými zemiakmi prípadne ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.