Úvod
  • Recepty
      • Pre športovcov
      • Jedlá z mäsa
      • Jedlá z vajec
      • Hydina
      • Rybie pokrmy
      • Mikrovlnná rúra
      • Národné kuchyne
      • Polievky
      • Prílohy
      • Gril
      • Cestoviny
      • Pizza
      • Jedlá zo syru
      • Šaláty
      • Nátierky
      • Rýchlo a chutne
      • Fondue
      • Bezmäsité jedlá
      • Zelenina
      • Sladké pokušenie
      • Sendviče, toasty
      • Koláče
      • Nápoje
      • Pre deti
      • Zdravá strava
      • Vianoce
      • Velká noc
  • Kontakt
  1. Hlavná stránka
  2. Hydina
  3. Kuracie mäso

Kuracia pečienka na jabĺčkach

11.04.2010   autor Viktória Bereczová   2422x

Suroviny:

500 g kuracích pečienok
2 jablká
1 biela cibuľa
4 PL paradajkového pretlaku
olej
200 ml smotany
bobkový list
korenie.

Postup:

Jablká olúpeme a nakrájame na kocky. Pečienky umyjeme
orežeme a nakrájame na plátky. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu
pridáme pečienku a restujeme. Plameň zmiernime
pridáme pretlak
1 bobkový list a jablká. Keď sú mäkké
prilejeme smotanu a prevaríme. Podávame s ryžou alebo ako predjedlo s pečivom.

Mapa stránok

Čo sú to Cookies?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.