kuracie prsia
cibuľa
soľ
čierne korenie
hrozienka
kápia
broskyne
vajcia na tvrdo
zátrepka (voda + múka)
škoricový cukor
kuracie prsia nakrájame na tenké rezance
dáme orestovať na olej. Restujeme
kým mäso zbelie
pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu
osolíme
okoreníme. Premiešame a podusíme. Potom pridáme hrozienka
kápiu narezanú na rezance. Ku koncu restovania pridáme nakrájané broskyne a na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka. Pridáme trochu škoricového cukru
premiešame a trochu podusíme. Nakoniec dohustíme zátrepkou. Broskyne dávame na záver preto
lebo mäkké.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.