500 g kuracích pŕs
konzerva ananásového kompótu
hladká múka
soľ
mletá červená paprika sladká
mleté čierne korenie
olivový olej
3 strúčiky cesnaku
sójová omáčka.
Prsia nakrájame na plátky a obalíme v múke
do ktorej sme primiešali soľ
trochu červenej papriky a korenia. Asi desať minút ich z oboch strán opekáme a odložíme. Výpek zahustíme lyžicou múky
pridáme roztlačený cesnak
celú konzervu ananásového kompótu aj so šťavou a dochutíme sójovou omáčkou. Prsia vložíme naspäť. Podávame ich s ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.