kuracie prsia
med
hrozienka
grilovacie korenie
maslo
šalvia
zemiaky
kyslá smotana
šľahačková smotana
Kuracie prsia osušíme
vytvoríme z nich kapsy. Naplníme sušenými hrozienkami. Okoreníme grilovacím korením a mierne osolíme. Na panvici rozpustíme maslo
pridáme med
trochu rozpustíme
pridáme kuracie kapsy
opekáme z oboch strán
posypeme šalviou
poobraciame
prikryjeme. (Zemiaky uvarené v šupke očistíme
pokrájame na kolieska. Na maslo dáme zemiaky a opekáme. Kým sa opekajú
zmiešame šľahačku s kyslou smotanou. Pridáme k zemiakom)
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.