150-200g šošovice
maslo
2 veľké cibule
4 zúbky cesnaku
6 klinčekov
6 cardamommových semiačok
1 a 1/2 pl.postrúhaného zázvoru
2 cl garam masala
soľ
horné kuracie stehná (5-6 ks)
400g špenátu
1 plechovku paradajok alebo 4 čerstvé
Šošovicu uvariť a odložiť bokom
cibuľu nakrájanú na pásiky popražiť na masle
pridať pretlačený cesnak
klinčeky
cardamomm
zázvor
garam masala
soľ
mäso
poriadne opražiť
pridať špenát paradajky a na miernom ohni dusiť asi 40 min prikrité. Na záver pridať šošovicu z ktorej sme polovicu rozdusili. Podávame s arabským chlebom alebo akýmkoľvek druhom lokše.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.