600 g kuracích rezňov
3 strúčiky cesnaku
250 g bielej kapusty
75 g pražených arašidov
soľ
cukor
glutasol a olej.
Z kuracieho mäsa nakrájame tenké prúžky
ľahko pocukrujeme
okoreníme roztretým cesnakom so soľou a glutasolom. Na oleji prudko opečieme. Pridáme kapustu nakrájanú na kocky
podlejeme vodou a mierne podusíme (kapusta musí byť chrumkavá). Podávame bez prílohy posypané sekanými arašidami.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.