150 g kuracích pÅ•s
1/2 vajca
i PL Solamylu
3 PL sójovej omáčky
1 PL pálivého oleja
3 chilli papričky
1 mladá cibuľa
1 lyžička ďumbieru
50 g opražných arašidov Zálev: 1 PL sójovej omáčky
1 OL octu
15 g cukru
1 PL bieleho vína
1/2 lyžičky soli
1 dl kuracieho vývaru
1 PL Solamylu
Mäso pokrájame na kocky s hranou asi 5mm
zmiešame s vajcom a polovicou Solamylu a prudko opečieme (asi 30 sek) na rozpálenom oleji. Vyberieme a necháme odkvapkať. Na pálivom oleji asi 20 sek pražíme nadrobno posekané chilli papričky zbavené semien. Pridáme na hrubo pokrájanú cibuľu
ďumbier a pražíme pokým zmes nezačne veľmi výrazne voňať. Pridáme opražné mäso
arašidy a premiešame. Zalejeme zálevom
ktorý pripravíme zmiešaním všetkých uvedených surovín
a opekáme ešte asi 10 sek. Podávame s nesolenou curry ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.