750 g vykosteného kuracieho mäsa
100 g sušených húb (namočených na asi 5 minút do vriacej vody a nakrájaných na plátky) alebo čerstvých húb
4 nadrobno nasekané jarné cibuľky
1 lyžica svetlej sójovej omáčky
1 lyžica kukuričného škrobu
2 lyžice oleja
pol čajovej lyžičky Glutasolu (nie je nevyhnutný)
1 cm čerstvého koreňa ďumbieru (olúpaného a nakrájaného na plátky)
2 lyžice vývaru alebo vody
1 lyžica prírodného cukru
1 lyžica soli.
Kurča nakrájame na kúsky veľké 2 cm. Koreniace prísady spolu zmiešame a premiešame ich s kuracím mäsom. Necháme marinovať asi 15 minút. Do paráku vložíme tanier a uložíme naň kurča
huby
ďumbier
polovicu cibuľky a zalejeme vývarom. Varíme v pare nad vriacou vodou asi 20 minút. Podávame posypané zvyšnou cibuľou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.