300 g vareného kuracieho mäsa
2 nastrúhané jablká
2 lyžice hustej smotany
100 g rastlinného nátierkového masla
trochu práškového cukru
pár kvapiek citrónovej šťavy
soľ.
Uvarené kuracie mäso nasekáme na jemné kúsky (alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku). Dáme do vhodnej misky na prípravu nátierky a pridáme maslo
olúpané a nastrúhané jablká
hustú smotanu
podľa potreby soľ
pár kvapiek citrónovej šťavy a trochu práškového cukru. Všetko spolu premiešame. Podávame na sendvičových plátkoch
ktoré sme nasucho opražili.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.