400 g predného teľacieho mäsa
1 vajce
1 lyžica majonézy
1 lyžica kečupu
1 strúčik cesnaku
tuk na vyprážanie
strúhanka
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Pomelieme
osolíme a okoreníme. Pridáme vajce
rozotretý cesnak
petržlenovú vňať
strúhanku a všetko dobre premiešame. Zo zmesi sformujeme bifteky
ktoré vypražíme vo väčšom množstve tuku. Vypražné mäso vyberieme
tuk necháme odkvapkať
uložíme na taniere a ozdobíme majonézou a kečupom. Podávame s hranolkami
volským okom a s francúzskou horčicou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.