600 g bravčového karé bez kostí
 soľ
 čierne korenie
 grilovacie alebo chilli korenie
 olej
 4 čerstvé paradajky
 čerstvá paprika ( červená kápia )
 100g postrúhaného údeného eidamu
 4 mrazené kukurice
 50 g polohrubej múky
 0.5 dl mlieka
 1 vajce
            
                Bravčové vykostené karé nakrájame na rezance
 ochutíme soľou
 čiernym korením
 grilovacím korenín.
 prípadne trochu chilli korenia
 pokvapkáme olejom
 pridáme kvapku worcestru a necháme minimálne 4 hodiny odstáť v miske. Takto napácované mäso restujeme na oleji a keď je hotové pridáme paradajky nakrájané na štvrťky a na kúsky nakrájanú kápiu. Na panvici chvíľu restujeme
 nesmie z nich byť lečo
 musia si zachovať svoju formu. Medzitým uvaríme klásky kukurice
 potom ich nakrájame na pravidelné kolieska a dáme piecť do trúby. Z pripraveného cesta (múka
 mlieko
 vajce
 soľ) urobíme klasické palacinky
 nie sladké. Na väčšiu a hrubšiu upečenú palacinku dáme mäso s paradajkami a paprikou
 posypeme syrom a preložíme. Tanier dookola obložíme kolieskami upečenej kukurice. Ideálny nápoj je čierne pivo.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.