400 g teľacieho mäsa
400 g bravčového mäsa
3 vajcia
kyslá kapusta
120 g cibule
50 g hladkej múky
100 ml rastlinného oleja
10 g mletej červenej papriky
mleté čierne korenie
soľ.
Mäso pomelieme
pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu
mletú červenú papriku
múku a polovičné množstvo oleja. Vzniknutú zmes osolíme
okoreníme
podlejeme vodou a asi 3 minúty dusíme. Na zvyšnom oleji udusíme kapustu. Na pekáč ukladáme striedavo vrstvu mäsa a kapusty. Zalejeme vodou a pečieme v stredne vyhriatej rúre. Keď sa voda odparí a kapusta je dostatočne mäkká
pridáme rozšľahané vajcia a prudko zapečieme. Podávame s varenými zemiakmi posypanými nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Zapíjame pivom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.