900 g kuracích krídel
2 lyžice kečupu
2 lyžice sójovej omáčky
50 ml vínneho cukru
100 g hnedého cukru.
Konce krídel a odstávajúcu kožu vyrežme a zahodíme. Krídlo v kĺbe prerežme na polovicu a vložíme do štvorcovej misy. Primiešame ocot
sójovú omáčku
kečup
cukor a prelejeme cez krídla. Necháme marinovať aspoň 4 hodiny na chladnom mieste. Dvakrát premiešame
aby bolo mäso obalené celé. Varíme na najvyššom stupni 16 až 19 minút
kým nie je mäso mäkké. V polovici varenia premiestnime mäso zo stredu na kraj a opačne. Podávame s čerstvým bielym pečivom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.