600 g hovädzieho a baranieho mäsa
50 g masla
6 paradajok
3 cibule
2 strúčiky cesnaku
1 čajová lyžička karí
ďumbier
soľ.
Mäso a 2 cibule nakrájame na väčšie kúsky
ktoré okoreníme ďumbierom a napichneme striedavo na ihlu. Tretiu cibuľu nakrájame nadrobno
spolu s cesnakom podusíme na masle
pridáme karí
osolíme a necháme zhnednúť. Potom zalejeme vodou
necháme ju vyvariť
znova pridáme trochu vody a rozštvrtené paradajky
dobre premiešame a zohrejeme. Nakoniec do omáčky vložíme napichané mäso a pomaly na miernom ohni udusíme domäkka. Podávame s chlebom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.