Kuracie mäso
cibuľa
suché hríby
mrazenú zeleninu
hríbový bujón
hríbove korenie
grilovacie korenie
gustin na zahustenie
olej.
Cibuľu nadrobno nakrájame na malé kocky. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Do hrnca pridáme olej a cibuľu. Cibuľu zamiešame a chvíľu ju necháme aby bola zlatistá. Pridáme mäso
trochu teplej vody
grilovacie korenie a dusíme. Potom pridáme mrazenú zeleninu trochu podlejeme vodou a dusíme. Suché hríby dáme do vody a potom ich do hrnca dáme a tú vodu z hríbov vylejeme do umývadla. Pridáme hríbove korenie a hríbovy bujón ( ale hríby dáme až vtedy keď je mäso polomäkké. Ak je múso už celkom mäkké tak ho zahustime gustinom. Podávame s ryžou alebo zo zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.