300 g bravčového mäsa
2 zeleninové papriky
2 paradajky
2 lyžice tvrdého nastrúhaného syra
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
rastlinný olej
1 lyžica kečupu
1 lyžica horčice
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.
Bravčové mäso umyjeme
nakrájame na kocky a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Dáme k nakrájanej
na oleji spenenej cibuli. Chvíľu opražíme. Potom pridáme umyté a očistené papriky nastrúhané na hrubom strúhadle
sparené
šupky zbavené nakrájané paradajky a dusíme až do odparenia šťavy zo zeleniny. Počas dusenia dochutíme kečupom
rozotretým cesnakom
soľou podľa potreby
trochou mletého čierneho korenia a lyžicou horčice. Keď je zmes udusená
odstavíme a ešte do teplej vmiešame nastrúhaný syr. Nátierku natierame na chlieb
pečivo
sendvič alebo nasucho opražné hrianky. Dochucujeme nasekanou pažítkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.