Mäsová nátierka z pečeného bravčového mäsa s masťou 250 g pečeného bravčového mäsa
1 veľká nastrúhaná cibuľa
3 strúčiky cesnaku
2 sladkokyslé uhorky
50 g masti
1 čajová lyžička horčice
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Pečené bravčové mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na vymiešanie nátierky. Pridáme masť
nastrúhanú cibuľu
nastrúhané uhorky
horčicu
rozotretý cesnak
trochu mletého čierneho korenia a podľa chuti soľ. Všetko dôkladne premiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Je výbornou pochúťkou na nasucho opražných hriankach. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.