8 mladých kalerábov
2 natvrdo uvarené vajcia
80 g sóje
1 lyžica bieleho jogurtu
2 lyžice mlieka
1 čajová lyžička nastrúhaného chrenu
4 šalátové listy
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať.
Kaleráby očistíme
olúpeme a časť dužiny vydlabeme lyžičkou. Vydlabanú dužinu nasekáme nadrobno
pridáme žĺtky z uvarených vajec
uvarenú a prelisovanú sóju
nastrúhaný chren
biely jogurt
mlieko a petržlenovú vňať. Všetko dobre rozotrieme a vymiešame. Plnkou naplníme vymiešané kaleráby a uložíme ich na čerstvé šalátové listy.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.