10 plátkov Robi (homepage ROBI mäso - www.satya.sk)
5 ks vajec
100g póru
100g kapie
100g šampiňónov
100g oleja
2 dcl mlieka
100g hladkej múky
50g hrubej múky
hrášok
soľ
cesnak
vegeta
olej na vyprážanie.
Plátky očistených šampiňónov
pór
kapiu a hrášok na oleji opečieme a vmiešame 3 vajcia do zhustnutia. Na tenko vyvaľkané Robi nakrájame na obdĺžniky
ktoré osolíme
potrieme cesnakom
posypeme vegetou a plníme opečenou zmesou. Prehneme na polovicu a spevníme špáradlom. Obalíme v cestíčku vyrobenom zo zvyšných vajec
mlieka a múky. Vyprážame na rozpálenom oleji do ružova (Krátko !). Najvhodnejšia príloha je zemiakový šalát alebo zemiaky so zeleninovým šalátom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.