600 g morčacích rezňov
80 g šunky
80 g syra eidam
4 vajcia
100 ml mlieka
100 ml bieleho vína
200 g marhuľového (alebo broskyňového) kompótu
60 g čerešňového kompótu
120 g hladkej múky
olej na vyprážanie
petržlenová vňať
soľ.
Mäso umyjeme
narežme na 4 plátky. Naklepeme
osolíme
položíme naň plátok šunky
plátok syra
odkôstkovanú marhuľu a čerešňu. Rezeň preložíme
okraje naklepaním spojíme a obalíme vo vínovom cestíčku. Vínové cestíčko: V mlieku rozmiešame vajcia
víno
múku
petržlenovú vňať a soľ. Rezeň vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame s ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.