750 g mrazeného morského filé
60 g margarínu
75 g koreňovej zeleniny
35 g cibule
25 g paradajkového pretlaku
75 g čerstvých paradajok
50 g hladkej múky
60 g suchej bielej fazule
ocot
bobkový list
nové korenie
soľ.
V rozpálenom tuku narýchlo opečieme morské filé po oboch stranách. Na zostávajúci tuk pridáme zeleninu
cibuľu
korenie
bobkový list
slabo opražíme
pridáme múku a pripravíme bledú zápražku. Rozriedime vodou alebo vývarom
pridáme soľ
ocot
paradajkový pretlak
na kolieska nakrájané paradajky a varíme najmenej 30 minút. Uvarenú omáčku precedíme
pridáme domäkka uvarenú bielu fazuľu
vlejeme na opečené rybie filé a krátko povaríme. Podávame s varenými špagetami alebo makarónmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.