2 teľacie mozočky
4 lyžice smotany
6 lyžíc mlieka
6 vajec
250 g masla
štvrť cibule
7 lyžíc múky
pol lyžice masti
zelená petržlenová vňať
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.
Maslo vymiešame do peny
pridáme múku
trocha soli a lyžicu smotany. Postupne pridávame 6 žĺtkov
mlieko a nakoniec sneh vyšľahaný zo 6 bielkov. Upečieme v 2 tortových formách. Medzitým 2 teľacie mozočky očistíme
nakrájame a udusíme s malým množstvom cibule a zelenej petržlenovej vňate. Dochutíme soľou
mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením. Nakoniec pridáme 3 lyžice smotany a zmiešame. Zmesou naplníme omeletu. Podávame horúce.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.