500 g mušlí z konzervy
2 póry
6 sušených chilli papričiek
4 malé cibuľky aj s vňaťou
2 strúčiky cesnaku
50 ml oleja
trocha ďumbieru
soľ.
Mušle z konzervy vyberieme a necháme odkvapkať. Cibuľu s pórom očistíme
nakrájame nadrobno a prudko opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme podrvené chilli papričky zbavené jadier
popučený cesnak
soľ a ďumbier
všetko trocha zalejeme vodou a privedieme do varu. Potom pridáme mušle a zakryjeme vrchnákom. Po asi 3 minútach odkryjeme
premiešame a ešte trocha podusíme.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.