1 konzerva bravčového mäsa
2 natvrdo uvarené vajcia
2 sladkokyslé uhorky
1 odkvapkaná nakladaná kapia v oleji
1 čajová lyžička horčice
2 nastrúhané cibule
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.
Bravčové mäso z konzervy nakrájame na malé kúsky a dáme do mixéra. Pridáme nastrúhanú cibuľu
nakrájané natvrdo uvarené vajcia
horčicu
nakrájané uhorky
nakrájanú odkvapkanú nakladanú kapiu v oleji a podľa chuti soľ. Všetko vymixujeme na hladkú nátierku. Natierame na chlieb
pečivo
sendvič alebo hrianky. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou. Nátierku môžme dochutiť nasekanou feferónkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.