300 g bravčovej pečene
2 natvrdo uvarené žĺtky
1 lyžica nastrúhaného tvrdého syra
50 g rastlinného nátierkového masla
2 lyžice kečupu
2 sladkokyslé uhorky
1 cibuľa
rastlinný olej
nadrobno nasekaná petržlenová vňať
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.
Bravčovú pečeň umyjeme a nakrájame. Cibuľu nadrobno nasekáme a speníme na oleji. Potom pridáme umytú a nakrájanú pečeň. Osolíme
okoreníme mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou. Takto ochutenú pečeň za stáleho miešania opražíme. Opražnú odstavíme a necháme vychladnúť. Potom ju dáme do mixéra a pridáme vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky
nakrájané uhorky
maslo
nastrúhaný syr a kečup. Dobre rozmixujeme. Natierame na plátky sendviča
ktoré sme nasucho opražili
alebo na pečivo či chlieb. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.