300 g hydinovej paštéty
4 natvrdo uvarené žĺtky
1 zväzok reďkoviek
4 lyžice ochutenej majonézy
150 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Do mixéra dáme hydinovú paštétu
maslo
nakrájané natvrdo uvarené žĺtky
ochutenú majonézu a všetko zmixujeme na hladkú hmotu. Dáme do misky a zľahka vmiešame do takto pripravenej nátierky umyté a na hrubom strúhadle nastrúhané reďkovky. Podľa potreby osolíme. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Posýpame nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.