250 g kreviet z konzervy
4 lyžice nastrúhaného tvrdého syra
4 natvrdo uvarené žĺtky
150 g ochutenej majonézy (alebo tatárskej omáčky)
1 čajová lyžička kečupu
nadrobno nasekaná petržlenová vňať
soľ.
Do vhodnej nádoby na prípravu nátierky dáme nadrobno nakrájané krevety. Pridáme ochutenú majonézu
nastrúhaný tvrdý syr
vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky
soľ podľa chuti a kečup. Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb
pečivo alebo plátky sendviča
ktoré sme nasucho opražili. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.