250 g pečeného kuracieho mäsa
4 lyžice jogurtu
1 jablko
1 mrkva
50 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Do misky na prípravu nátierky dáme pečené kuracie mäso
ktoré pomelieme na mäsovom mlynčeku (alebo jemne nakrájame). Pridáme maslo
jogurt
olúpané a nastrúhané jablko. Ďalej primiešame nastrúhanú mrkvu a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín dobrým premiešaním pripravíme jemnú nátierku. Natierame na plátky sendviča opražné nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.