250 g pečeného kuracieho mäsa
100 g nastrúhaného eidamského syra
4 čerstvé paradajky
5 lyžíc ochutenej majonézy
50 g rastlinného nátierkového masla
pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy
karí korenie
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku (alebo pokrájame na malé kúsky) a vložíme do misky na prípravu nátierky. Pridáme rastlinné nátierkové maslo
ochutenú majonézu
nastrúhaný syr
čajovú lyžičku karí korenia
pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy a soľ podľa chuti. Všetko dobre vymiešame. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.