250 g pečeného kuracieho mäsa
50 g sterilizovanej mrkvy
50 g sterilizovaného zeleru
50 g sterilizovaného hrášku
1 tatárska omáčka
1 lyžica kečupu
2 paradajky
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
V mixéri zmixujeme pečené kuracie mäso nakrájané na menšie kúsky spolu so sterilizovanou mrkvou
sterilizovaným zelerom a hráškom. Dáme do misky na vymiešanie nátierky
pridáme tatársku omáčku
kečup
soľ a mleté čierne korenie podľa chuti. Všetko zľahka premiešame. Natierame na teplé hrianky opražné nasucho. Dochucujeme paradajkami nakrájanými na kolieska a nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.