4 kyslé ryby
1 väčšia cibuľa
2 natvrdo uvarené vajcia
150 g rastlinného masla
citrón
soľ.
Vykostené kyslé ryby pomelieme na mäsovom mlynčeku. Dáme do vhodnej nádoby
pridáme maslo
nasekanú cibuľu spolu s nasekanými vajciami. Takto pripravené suroviny dôkladne vymiešame a nakoniec podľa chuti osolíme a dochutíme šťavou z citróna. Nátierka je chutná na chlebe
pečive alebo bagete. Podávať môžme spolu s paradajkami
zeleninovými paprikami alebo reďkovkami.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.