200 g maďarskej salámy
100 g ľahko rozotierateľného syrokrému
4 lyžice hustej smotany
1 zväzok reďkoviek
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.
Maďarskú salámu pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo
syrokrém
smotanu
umytú a na hrubom strúhadle nastrúhanú reďkovku a podľa potreby soľ. Všetko spolu dobre zmiešame. Natierame na pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou. Vhodnou prílohou k tejto nátierke sú čerstvé paradajky alebo zeleninová paprika.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.