2 lyžice nastrúhaného tvrdého syra
2 lyžice hustej smotany (alebo bieleho jogurtu)
150 g rastlinného nátierkového masla
1 zväzok mladej cibuľky so zelenou vňaťou
mleté čierne korenie
soľ.
Do pripravenej misky dáme umytú
očistenú a nadrobno nakrájanú mladú cibuľku spolu s nasekanou zelenou vňaťou. Pridáme nátierkové maslo
2 lyžice syra a smotanu. Podľa chuti osolíme a môžme aj okoreniť mletým čiernym korením. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Natierame ju na chlieb
sendvič alebo rôzne druhy pečiva.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.