250 g pečeného prerasteného bravčového mäsa
2 papriky
4 čerstvé paradajky
3 lyžice ochutenej majonézy
4 natvrdo uvarené žĺtky
1 nastrúhaná cibuľa
3 strúčiky cesnaku
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.
Pečené prerastené bravčové mäso nakrájame na menšie kúsky a dáme do mixéra. Pridáme umyté očistené a nakrájané papriky
cibuľu
vidličkou rozotreté žĺtky
rozotretý cesnak
ochutenú majonézu a soľ podľa potreby. Všetko zmixujeme na hladkú nátierku. Natierame na chlieb
pečivo
sendvič alebo hrianky opražné nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.