250 g uduseného rybacieho filé
4 natvrdo uvarené žĺtky
4 lyžice ochutenej majonézy
100 g rastlinného nátierkového masla
1 nastrúhaná cibuľa
1 čajová lyžička vegety
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Udusené rybacie filé jemne nasekáme a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo
vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky
majonézu
nastrúhanú cibuľu
vegetu a soľ podľa chuti. Všetko starostlivo premiešame. Ak by bola nátierka hustá
môžme ju rozriediť trochou jogurtu. Nátierku natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.