200 g tofu
4 natvrdo uvarené vajcia
4 lyžice tatárskej omáčky
1 zväzok reďkoviek
1 lyžička horčice
1 menšia šalátová uhorka
50 g rastlinného nátierkového masla
soľ.
Do misky dáme rozotretý tofu. Pridáme maslo
na hrubom strúhadle nastrúhané vajcia
tatársku omáčku
umyté a nadrobno nasekané reďkovky
horčicu a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Nátierku natierame na chlieb a dochucujeme ju kolieskami z čerstvej šalátovej uhorky. Namiesto uhorky môžme použiť aj osminky čerstvých paradajok alebo kolieska zeleninovej papriky.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.