Bravčové hlavy i s ušami
teľacie hlavy
bravčové paprčky
rôzne zvyšky mäsa a menej kvalitné bravčové odrezky (tie dáme variť trochu neskôr) varíme a nakrájame na ľubovoľné kúsky
mastné mäso radšej na menšie
paprčky a kožnaté časti celkom nadrobno. Dáme viac mletých varených koží a pridáme vývar a ak nie je mäso presolené
dosolíme a ochutíme cesnakom
cibuľou
mletým bielym a novým korením a majoránom. Plníme do hovädzích mechúrov a dáme variť asi na 2 hodiny.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.