6 vajec
300 g uvareného a vykosteného kuracieho mäsa
100 g šampiňónov z konzervy
100 g konzervovaných zelených fazuľových strukov
1 cibuľa
200 ml oleja
čínska hnedá omáčka
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Každú omeletu pripravujeme samostatne. Šampiňóny namočíme do studenej vody asi na 2 hodiny
potom ich vyberieme
osušíme a nasekáme nadrobno. Vajcia rozmiešame
postupne k nim primiešame uvarené a vykostené
nadrobno nasekané kuracie mäso. Ďalej pridáme osušené šampiňóny
nasekanú zelenú petržlenovú vňať
nakrájanú cibuľu a zelenú fazuľu. Všetko osolíme
okoreníme a zľahka premiešame. V malej panvici rozpálime lyžicu oleja
vlejeme asi pohár omeletovej zmesi a pomaly zohrievame
až kým omeleta na jednej strane nezhnedne. Potom ju opatrne obrátime a necháme zhnednúť aj na druhej strane. Podávame s čerstvým pečivom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.