100 g nemastného bravčového mäsa
200 g rezancov z ryžovej múky (tzv. čínske sklené rezance)
1000 ml hovädzieho (alebo kuracieho vývaru)
2 malé uhorky
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžica škrobovej múčky
olej
mleté čierne korenie
soľ.
Čínske sklené rezance opečieme na oleji dozlata. Na druhej panvici opečieme mäso nakrájané na rezance a ku koncu pečenia pridáme nakrájané uhorky. Do mäsového vývaru zamiešame sójovú omáčku
soľ
mleté čierne korenie a škrobovú múčku rozmiešanú vo vode. Na zohriatu misu urovnáme opečené rezance
pridáme opečené mäso s uhorkami a všetko zalejeme omáčkou pripravenou z vývaru.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.