750 g menších zemiakov
350 g šampiňónov
200 g suchohríbov
2 póry
2 strúčiky cesnaku
5 lyžíc oleja
mleté čierne korenie
soľ.
Zemiaky olúpeme
umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Hríby očistíme
umyjeme a nakrájame na kolieska. Cesnak očistíme a nakrájame nadrobno. Na panvici rozpálime olej
pridáme pór a 5 minút dusíme. Vyberieme. Na panvicu dáme zemiaky a za stáleho miešania opekáme 10 minút do zlatista. Pridáme cesnak a hríby. Všetko spolu opekáme ďalších 10 minút. Okoreníme
pridáme pór
premiešame a zohrejeme.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.