4 teľacie rezne (asi po 150 g)
údený losos
8 sardel
50 g čierneho kaviáru
4 vajcia
1 lyžica masla na opečenie vajec
4 krajce bieleho chleba
2 lyžice masla na opečenie mäsa
2 lyžice masla na opečenie chleba
soľ.
Obrežme kôrku z chleba a plátky chleba nakrájame na trojuholníky. Teľacie rezne okoreníme
osolíme
obalíme v múke a v spenenom masle opečieme z oboch strán (4 minúty). Súčasne chlieb opečieme v masle dozlata. Na chrumkavé krajce chleba dáme opečené rezne a obložíme kaviárom
údeným lososom a sardelami. Vajcia opečieme v masle na volské oko. To položíme na vrstvu obložného chlebíčka.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.