1000 g vykosteného bravčového karé
kečup
tvrdý syr na strúhanie
1 vajce na každú porciu
hranolky
maslo
zemiaky
uhorka
kápia
petržlen
olej
soľ.
Na masle dusíme vykostené karé
nakrájané na hrúbku asi 1 centimetra. Keď je mäso udusené
zalejeme ho kečupom a necháme dodusiť. Na tanier dáme pripravené hranolky
pridáme mäso a zalejeme šťavou z mäsa. Navrch položíme volské oko a posypeme nastrúhaným syrom. Ozdobíme uhorkou
kapiou a petržlenom. Podávame s bielym vínom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.