Plnka: 170 g mletého bravčového alebo hovädzieho mäsa
100 g olúpaných kreviet nadrobno nasekaných
2 čierne huby namočené a nadrobno nasekané
24 wonton taštičiek
1 čajová lyžička tmavej sójovej omáčky
1 čajová lyžička svetlej sójovej omáčky
1 lyžica sezamového oleja
pol lyžičky prírodného cukru
pol lyžičky Glutasolu
1 lyžica kukuričného škrobu
štvrť lyžičky mletého čierneho korenia
soľ.
Mleté bravčové mäso
krevety
huby
soľ a cukor zmiešame dohromady. Pridáme koreniace prísady
dobre premiešame a necháme asi 30 minút stáť. Do stredu každej wonton taštičky položíme lyžičkou plnku. Okraje okolo nej poskladáme
ale úplne ju neuzavrieme. (Vznikne hore otvorená knedľa so stenami pritlačenými k plnke.) Dno knedle mierne stlačíme
aby v paráku stála. Vymastíme obyčajný alebo bambusový parák a knedle doň poukladáme otvormi nahor. Varíme ich v pare asi 20 minút. Podávame horúce so zálevom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.