250 g mletého chudého bravčového mäsa
300 g panenskej
100 g šunky
1 lístkové cesto
horčica
olej
mletá červená paprika
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Pás bravčového mäsa okoreníme
potrieme červenou mletou paprikou
opečieme na oleji zo všetkých strán
potom ho osolíme a potrieme horčicou. Lístkové cesto rozvaľkáme na asi 5 mm hrubý obdĺžnik. Na cesto poukladáme mleté mäso
ktoré sme rozmiešali so zelenou petržlenovou vňaťou. Na mleté mäso položíme opečenú bravčovú panenskú
zrolujeme a pečieme asi 45 minút. Podávame so zeleninovým šalátom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.