300 g ryby
maslo
soľ
mleté biele korenie
limetková šťava
korenie na ryby
šalátové listy
biele pečivo
30 g kapár v slanom náleve
Plátky ryby osolíme
posypeme mletým bielym korením
korením na ryby a necháme 15 minút odstáť. Ochutené plátky poukladáme do zapekacej misy
na každý dáme tenké plátky masla a vložíme zapiecť do vyhriatej rúry. Zapečenú rybu pokvapkáme limetovou šťavou a ozdobíme kaparami v náleve. Dozdobíme šalátom
podávame s pečivom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.