750 g jahňacieho pliecka bez kosti
1500 g paradajok
2 až 3 čajové lyžičky nastrúhaného chrenu
300 g cibule
2 strúčiky cesnaku
1000 ml mäsového vývaru
2 chilli papričky
2 lyžice oleja
cukor
rozmarín
1 čajová lyžička mletej papriky
mleté čierne korenie
soľ.
Paradajky opláchneme
olúpeme a nakrájame na kúsky. Mäso nakrájame na kocky a v horúcom oleji ich opečieme dohneda. pridáme kocky cibule
pretlačený cesnak
chilli papričky a nahrubo nasekané rozmarínové lístky. Pridáme paradajky
prilejeme mäsový vývar a všetko povaríme asi 45 minút na slabom plameni. Potom dochutíme paprikou
soľou
korením
štipkou cukru a chrenom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.