400 g sviečkovice
400 g bravčového stehna
150 g šampiňónov z konzervy
50 g kapie
150 g cibule
nastrúhaný cesnak
100 g tuku
mleté čierne korenie
soľ.
Sviečkovicu a bravčové mäso nakrájame na hrubšie rezance. Šampiňóny nakrájame na plátky
kapiu na malé kocky a cibuľu nadrobno nasekáme. Cibuľu potom speníme na tuku
pridáme nakrájanú zmes. Podľa chuti osolíme a okoreníme a všetko prudko opražíme. Podávame so zemiakovými plackami - placky naplníme zmesou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.