Jahňacie stehno
200 ml smotany
cibuľa
masť
múka
citrón
soľ.
Jahňacie stehno očistíme
oparíme v slabo octovej vode a v horúcej vode prevaríme. Necháme z vody odkvapkať
posolíme
priložíme trochu cibule a 1 lyžicu masti. Mäkké mäso vyberieme zo šťavy
do ktorej pridáme 1 lyžicu múky
200 ml smotany a citrónovú šťavu podľa chuti. Všetko precedíme na mäso
opäť vložíme do rúry a pečieme
kým mäso nezíska peknú farbu. Podávame s opekanými zemiakmi alebo hranolkami.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.